Een luxe interieur in Spanje in 3 eenvoudige stappen

Een luxe interieur in Spanje. Dat klinkt wellicht als een opgave. Maar het concept ‘Luxury Living’ in uw nieuwe appartement of villa in Spanje creëren is eenvoudiger dan u misschien denkt. In dit artikel helpen wij uw huis naar een hoger niveau te tillen. We letten daarbij op details en afwerking, maar ook de praktische kant. Volg onze 3 stappen voor het ultieme luxury living gevoel in Spanje.

1. Minimalistisch: De weg naar een strak interieur

Minder is meer. Het klinkt wellicht een beetje cliché, maar in de wereld van luxe interieur design gaat het wel op! Hoe past u dat toe in de praktijk?

Allereerst, bedenk goed hoe uw ideale interieur eruitziet. Kiest u voor kleine details en daarmee veel accessoires, of juist 1 groot decoratiestuk?

Tip: Minimalisme in een huis zorgt vaak voor een luxurieuzere feel. Plaats bijvoorbeeld bij uw bijzettafel niet te veel accessoires, zoals kaarsjes en lampjes. Echter, kies voor één mooie, luxe kandelaar. Bestrooi uw eettafel niet met tierelantijntjes, maar liever met 1 ‘centerpiece’…bijvoorbeeld een prachtige vaas met een mooi boeket.

op deze manier houd u niet alleen uw huis rustig, maar ook uw hoofd. Daarnaast betekent luxe niet meteen dat u overal gouden kandelaren moet neerzetten. Luxe betekent voor ieder mens iets anders, maar als u werkt met minimalisme dan lift u uw nieuwe woning in Spanje direct naar een hoger level.

2. Kleuren en licht: zorg voor de juiste sfeer

Als u graag een subtiele luxe uitstraling wilt, maak dan gebruik van natuurlijke kleuren. En gebruik daarbij een sterke contrastkleur. Oftewel, een kleur die enorm opvalt in een warme omgeving van natuurlijke tinten.

Tip: Ga voor een natuurlijk kleurenpalet zoals wit, grijs, beige, taupe of zwart en kies daarbij een sterke contrastkleur die u wilt laten terugkomen in accessoires en decoraties, zoals lampen, fotolijstjes vazen, kandelaars. Ook kan hier gebruikt gemaakt worden van opvallende kunst, zoals schilderijen, etsen en beelden. Eigenlijk kan alles, want een natuurlijk kleurenpalet is makkelijk te combineren!

domani homeinspain

Zorg voor veel licht

Licht in uw huis is een teken van luxe. Veel lichtinval zorgt namelijk voor een ruimtelijk en rustig gevoel. Gelukkig staan de kustgebieden in Spanje bekend om het geweldige klimaat. Daardoor is er van nature sprake van veel lichtinval.

Tip: Als u in de woonkamer lekker veel licht wilt doorlaten zijn in between gordijnen een uitstekende keuze. Deze laten overdag licht door en geven u ’s avonds de gewenste privacy.

penta homeinspain accessoires

3. Een luxe interieur Spanje: laat u inspireren, ontzorgen en begeleiden

Laat u begeleiden door professionals om uw huis in Spanje dat luxe gevoel van thuis te geven. Het inrichten van een woning in Spanje lijkt hetzelfde, maar is toch net even anders dan thuis.

Zo is er vaak spraken van een taalbarrière, maar ook de merken die u kent vanuit België en Nederland zijn niet altijd lokaal verkrijgbaar. Bovendien moet u denken aan transport en plaatsing van de meubels in uw appartement of villa. Dit moet ook vaak op afstand geregeld worden.

Een top interieur in Costa del Sol in 3 stappen

  1. Bezoek ons design studio in België (Mechelen) en wij nemen u door alle mogelijkheden in functie van uw nieuwe pand, met de bijhorende grondplannen.
  2. Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video.
  3. Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon!

Bedankt voor het lezen van ‘Een luxe interieur in Spanje in 3 eenvoudige stappen‘. Hieronder hebben wij enkele van onze gerealiseerde projecten uitgestald. Neem gerust een kijkje en laat u direct inspireren!

Een greep van onze gerealiseerde projecten

HOMEINSPAIN kenmerkt zich door een intensieve samenwerking met onze klanten. We zien onszelf als partner in het proces en zijn ervan overtuigd dat die basis ook het succes is van de totaalinrichting. Luisteren en meedenken zijn voor ons ‘de sleutel’ van elk gesprek. Deze manier van werken hanteren we met groot succes ook bij INVESTINSPAIN.

Meer weten over onze totaalinrichting? Bekijk hier ons stappenplan. Wil u ook uw identiteit vertalen in de totaalinrichting van uw thuis in de Costa del Sol? Neem dan gerust contact met ons op.

Een stijlvol tweede thuis met warme elementen

Design dat doorloopt, Emare

Palo Alto – Een paradijs boven Marbella

Aqualina – Luxe in Benahavis met spectaculaire zichten

Een stijlvol tweede thuis met warme elementen

Design dat doorloopt, Emare

Palo Alto

aqualina home in spain

Aqualina

januari 27, 2021

Homeinspain is een totaalinrichter die ontstaan is vanuit het succesvolle INVESTINSPAIN, uw vastgoedspecialist in de Costa del Sol. Door de verkoop van het vastgoed hebben we vastgesteld dat eigenaars van een nieuwbouwappartement, penthouse of villa, moeilijk hun weg vinden in de Spaanse winkels voor een passend interieur en ook praktisch veel moeilijkheden hebben om de leveringen en logistiek te organiseren. Het is net daarom dat we HOMEINSPAIN in het leven hebben geroepen.

“The details are not the details. They make the design.” 

Het laatste nieuws, trends en inspiratie ontvangen?

Schrijf u nu in voor onze nieuwsletter!

Interieur design project in Cancelada

Interieur design project in Ojen, Marbella

Laat u volledig ontzorgenEen topinrichting op afstand

Homeinspain is de ideale partner voor de topinrichting van uw nieuwe woning in Costa del Sol

- Inkoop, transport en plaatsing meubels
- Topkwaliteit meubels
- Gratis interieur en styling-advies bij afname meubels

Ontdek de beste nieuwbouw in Costa del Sol. Bezoek Investinspain.be en ontdek uw droom onder de Spaanse zon!

X