Een totaalconcept zonder zorgen!

Homeinspain is een totaalinrichter die ontstaan is vanuit het succesvolle INVESTINSPAIN, uw vastgoedspecialist in de Costa del Sol. Door de verkoop van het vastgoed hebben we vastgesteld dat eigenaars van een nieuwbouwappartement, penthouse of villa, moeilijk hun weg vinden in de Spaanse winkels voor een passend interieur en ook praktisch veel moeilijkheden hebben om de leveringen en logistiek te organiseren. Het is net daarom dat we HOMEINSPAIN in het leven hebben geroepen.

01

Bezoek show woning

Doormiddel van onze design studio in België en showvilla in Spanje stellen wij de volledige collectie van indoor & outdoor ter beschikking. Wanneer u zich een weg baant doorheen één van onze showvilla’s voelt u zich meteen thuis, en kan u alle elementen in een reële omgeving vinden, wat meteen inzichtelijk maakt hoe het er in uw nieuwe thuis zal uitzien. HOMEINSPAIN heeft een passie voor interieur en volgt trends op de voet.

kantoor show woning Home in Spain
02

Offerte

Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video. Daarbij verzorgen wij op persoonlijke wijze styling -en intereuradvies volledig op maat.

02

Offerte

Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video. Daarbij verzorgen wij op een persoonlijke wijze  styling -en intereuradvies volledig op maat.

03

Stockage en transport / Levering en installatie

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon! Een totaalconcept voor de inrichting van uw nieuwe woning aan de Costa del Sol óf thuis in België.

Een design op maat naar úw wensen

Onze interieur designers staan altijd voor u paraat. Of het nu gaat om advies, inspiratie of puur technische vragen.
Wij koppelen steeds terug naar u met een antwoord op maat.

De merken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Tevens kunnen wij uw woning voorzien van decoratiekunst en audio & video om de inrichting compleet te maken. Zeg maar ‘totaalinrichting’ zoals het hoort!

  • Interior design 100% 100%
  • Mood boards 2D/3D 85% 85%
  • Product selectie 95% 95%

Neem contact met ons op


Laat u inspireren door onze projecten

Minimale inspanning. Maximale Inrichting.Ontdek de voordelen van een totaalinrichting

De totaalinrichter van Belgen en Nederlanders aan de Costa del Sol. Ontdek de voordelen van een totaalinrichting

Ontdek de beste nieuwbouw in Costa del Sol. Bezoek Investinspain.be en ontdek uw droom onder de Spaanse zon!

X