Villa Playa San Pedro – Een unieke frontline beach villa nabij Puerto Banús, waarvoor HOMEINSPAIN een luxe interieur ontwierp. Neem een kijkje naar de uitwerking van dit exclusieve nieuwbouwproject aan de Costa del Sol!

Villa Playa San Pedro is een unieke nieuwbouw villa, gelegen tussen Marbella en Estepona. De villa heeft een privéterrein van 1.000,60 m2, met een totaal bebouwde oppervlakte van 984m2, verdeeld over 4 verdiepingen, waaronder 5 slaapkamers en 6 badkamers. Bovendien bevindt de villa zich op een frontline beach locatie, wat voor adembenemende zeezichten zorgt. Kortom een subliem project!

Bepalen van interieur stijl

Bij de uitwerking van een interieur vertrekken we steeds vanuit de beschikbare grondplannen om meteen een duidelijk beeld van de omvang van de ruimtes te hebben. Ook bij Villa Playa San Pedro werd er op deze manier tewerk gegaan en werden de afmetingen van de ruimtes ingelezen om nadien aan de slag te kunnen met de intekeningen.

Een volgende stap om een passend interieur te creëren, is het bepalen van de stijl waarin er gewerkt zal worden. In dit geval werd er gekozen voor lichte tinten met donkere afwerkingen en strakke elementen die die naar voren komen in de goed belichte ruimtes dankzij de floor to ceiling ramen.

Wil jij alvast jouw stijl ontdekken, neem hier dan deel aan onze style quiz!

Het ontwerpen van het interieur voor Villa Playa San Pedro vereiste een doordachte mix van natuurlijke elementen die tegelijkertijd comfort en luxe bieden.

Hierbij lag de grote focus op de open concept indeling, waar het uitzicht op het strand gemaximaliseerd werd door een open setting te creëren. Grote ramen en glazen deuren zorgen voor natuurlijk licht in het interieur en bieden ononderbroken uitzicht op de Middellandse Zee.

Daarnaast was het gebruik natuurlijke materialen ook een must, zoals teruggewonnen hout, rotan en steen om een gevoel van organische warmte en textuur te creëren. Deze elementen voegen niet alleen visueel belang toe, maar verbinden het interieur ook met de kustomgeving.

Er werd gekozen voor meubilair dat zowel stijlvol als comfortabel is, met een relaxte kustsfeer. Hierbij kozen we voor sofa’s en fauteuils die bekleed zijn met zachte, duurzame stoffen in lichte tinten met daarbij accentkussens en plaids voor een gezellige touch.

Een ander belangrijk element was de overgang tussen binnen- en buitenleefruimtes om de levensstijl aan het strand vlakbij Puerto banús volledig te omarmen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitwerking interieurplan

HOMEINSPAIN werkt samen met duurzame fabrikanten die kwaliteitsvolle meubels aanbieden. In onze merkencolletie bieden we zowel indoor als outdoor collecties aan alsook deco, linnen, audio & video enzovoort.

Bij dit nieuwbouwproject kwamen dan ook gemakkelijk merken zoals Flexform, Limited Edition, Talenti, Tuuci, Passe Partout en Potocco aan bod die over een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle meubels beschikken.

Dit alles werd nadien nauwkeurig op plan ingetekend om een duidelijk beeld te geven van de opstelling van de meubels. Daarnaast werd het ook aangevuld met mood boards om de tinten en stoffen aan te duiden en zo de sfeer te bepalen.

3D renders en video van interieur

Tot slot werden er voor de verkoop van Villa Playa San Pedro zowel 3D images als een volledige 3D video gemaakt. Ook hierin kwam het interieur naar voren, samen met de stijl en afwerkingen. De gedetailleerde uitwerking leidde tot een prachtig resultaat, dat van deze villa een echte “one of a kind” maakt.

Neem contact met ons op


Ontdek de beste nieuwbouw in Costa del Sol. Bezoek Investinspain.be en ontdek uw droom onder de Spaanse zon!

X
Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?