Het is een publiek geheim dat Belgen en Nederlanders een belangrijk aandeel hebben in de op de Spaanse onroerendgoedmarkt. Ieder jaar stijgt het aantal verkochte woningen in Spanje substantieel, met dank aan onze landgenoten…of onze directe buren.

En ook in 2019 & 2020, het door Corona gestigmatiseerde jaar, was dit niet anders. Exacte cijfers zijn door de eerdergenoemde pandemie helaas niet voorhanden. Maar volgens de “Consejo General del Notariado” in Spanje kochten de Belgen 17 woningen per dag, of ongeveer 6.000 Spaanse woningen per jaar tot juni 2018. Dit is bijna 10 keer zo veel als in 2008. De prijs die ze gemiddeld betaalden was € 1,777 per vierkante meter. Daarmee zitten ze iets boven het budget dat andere buitenlanders in Spanje besteden.

Costa del Sol

Veel van deze Nederlandstalige kopers in Spanje kochten hun stulpje onder de zon in het zuiden van Spanje. De Costa del Sol is sinds de jaren 70 van de vorige eeuw een natuurlijke trekpleister. Zon, zee en stand. En tegenwoordig ook golf, cultuur, outdoor en luxe. Met name de plaatsen Marbella, Estepona, Mijas en de omgeving van San Pedro de Alcántara zijn in toenemende mate populair.

Interieur en inrichting in Zuid-Spanje

Deze kennis is bij ons paraat vanwege de link die wij hebben met investinspain.be. Homeinspain is een totaalinrichter die ontstaan is vanuit het succesvolle INVESTINSPAIN, uw vastgoedspecialist in de Costa del Sol.

Door de verkoop van het vastgoed hebben we vastgesteld dat eigenaars van een nieuwbouwappartement, penthouse of villa, moeilijk hun weg vinden in de Spaanse winkels voor een passend interieur en ook praktisch veel moeilijkheden hebben om de leveringen en logistiek te organiseren. Het is net daarom dat we HOMEINSPAIN in het leven hebben geroepen.

Inrichting op afstand: Hoe werkt dat?

Die eerder benoemde logistieke nachtmerrie, het gebrek aan top-meubels & merken, de taalbarrière. Het zijn allemaal niet de ingrediënten om ontspannen uw nieuwe woning onder de zon in te richten. Om nog maar te zwijgen over het enorme tijdsgebrek dat velen van ons beleven na het aankopen van hun woning in Spanje. En tot overmaat van ramp gooit de corona-pandemie onze grenzen al lange tijd nagenoeg op slot.

En dit terwijl er héél veel landgenoten van ons staan te popelen om hun nieuwe huis in Spanje in te gaan richten. Om vervolgens van de ‘Mediterrane lifestyle‘ te gaan genieten.

Gelukkig voor Nederlanders en Belgen zijn wij hierop voorbereid. Dankzij de service van Home in Spain kunt u, tijdens uw werk, of te midden van een strenge lockdown, uw tijd nuttig gebruiken…door uw appartement, villa of penthouse op afstand in te richten.

Volledig ontzorgen en top design voor ieder budget

Als leverancier van diverse exclusieve merken zorgen wij ervoor dat uw nieuwe ‘stek’ binnen de kortste keren volledig ingericht is, nog vóórdat u uw droomhuis voor het eerst betreedt. De merken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Zeg maar ‘totaalinrichting’ zoals het hoort!

Klanten van Home in Spain genieten onder andere van:

  • Logistiek naar Spanje zonder kosten, zonder zorgen.
  • Inrichten op afstand. 100% ontzorgd.
  • Gratis interieur en styling-advies bij afname meubels. Vraag naar de voorwaarden!
  • Exclusieve top meubels. De kwaliteit die u gewend bent. 

Bent u benieuwd naar onze werkwijze? Of gerealiseerde projecten? Neem dan gerust een kijkje op onze website!

Wat betekenen wij voor u?

Een totaalconcept zonder zorgen! Als leverancier van diverse exclusieve merken zorgen wij ervoor dat uw nieuwe ‘stek’ binnen de kortste keren volledig ingericht is, nog vóórdat u uw droomhuis voor het eerst betreedt.

HOMEINSPAIN ‘Topkwaliteit voor elk budget’

Stap 1: Bezoek showvilla

U bezoekt één van onze showvilla’s in België of Spanje en wij nemen u door alle mogelijkheden in functie van uw nieuwe pand, met de bijhorende grondplannen.

Stap 2: Offerte

Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video.

Stap 3: Stockage en transport / Levering en installatie

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon!

Uw totaalinrichting realiseren?

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?