Projecten

Home / Projecten

HOMEINSPAIN werkt met veel passie aan uiteenlopende projecten. De kracht van een goed interieur zit voor ons in het totaalconcept van indeling, stijl, producten, kleur en styling. Dit kunnen wij verzorgen door ons brede collectie, voor zowel indoor als outdoor. Of u nu een appartement, penthouse of villa heeft met tuin of terras, wij sluiten alles naadloos aan zodat het één geheel vormt.

HOMEINSPAIN kenmerkt zich door een intensieve samenwerking met onze klanten. We zien onszelf als partner in het proces en zijn ervan overtuigd dat die basis ook het succes is van de totaalinrichting. Luisteren en meedenken zijn voor ons ‘de sleutel’ van elk gesprek. Deze manier van werken hanteren we met groot succes ook bij INVESTINSPAIN.

Wij hopen u te inspireren met de door ons gerealiseerde interieur projecten in onze portfolio. Doordat wij de regio Costa del Sol als geen ander kennen, kunnen wij u ook adviseren op een inrichting die aansluit bij uw woonomgeving.

Meer weten over onze totaalinrichting? Bekijk hier ons stappenplan. Wil u ook uw identiteit vertalen in de totaalinrichting van uw thuis in de Costa del Sol? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk hier de door ons gerealiseerde projecten.

Ontdek onze collectie