Onze merken

Laat u inspireren door een kleine greep van onze binnenlandse en buitenlandse topmerken. Homeinspain levert topkwaliteit meubels als onderdeel van een totaalconcept voor uw inrichting in Costa del Sol.

Indera meubels zijn op en top Belgisch design. Indera werkt samen met de beste designers en ontwerpers: o.a. Beaverhausen, Bram Boo (designer of the Year 2010) , Culdesac, Fabiaan Van Severen. Deze design meubelen leunen sterk aan bij een Italiaanse stijl, maar met de Belgische degelijkheid en kwaliteit als basis. De zitmeubelen garanderen niet alleen een optimaal zitcomfort, maar zijn ook een streling voor het oog dankzij de strakke lijnen en vormen.

De Indera collectie bevat naast zitmeubels, ook stoelen en tafels, koffietafels en knappe strakke fauteuils.

Made in Meda is de slogan die het succes van Flexform symboliseert. Een 100% Italiaans succes in de high-end meubelsector. Sinds de oprichting in 1959 produceert het bedrijf alles op nul kilometer afstand, in de enige productiefaciliteit en het hoofdkantoor, in Meda, vlakbij Milaan, in het hart van Brianza, waar elk afzonderlijk product wordt bedacht en geproduceerd. Met bijna 60 jaar ervaring in de productie van banken en fauteuils staat Flexform voor kwaliteit, exclusiviteit en comfort. Creativiteit, harmonie en striktheid zijn de waarden die in elk stuk herkenbaar zijn, waarbij de traditionele stijl wordt gecombineerd met meer eigentijdse vormen om zo geraffineerde en tijdloze collecties te creëren.

beka bedden homeinspain

Al sinds 1935 creërt Beka® een unieke plaats waar innovatieve slaaptechnologie, meesterlijk vakmanschap en elegante afwerking samenvloeien tot het summum van slaapcomfort.

moome homeinspain

MOOME is een Belgisch designlabel dat is ontstaan uit de samenwerking tussen designmeubelfabrikant INDERA en creatief bureau MOOZ. MOOME staat voor compact en betaalbaar hedendaags design en biedt naast kwalitatieve designmeubelen ook interieuraccessoires aan.

moome homeinspain

Het Italiaanse bedrijf Penta Light is een vertrouwde naam voor het leveren van eigentijdse & stijlvolle ontwerpen van Tafel-, Vloertegenhangers, Plafond- & Wandverlichting.

moome homeinspain

Design en functionaliteit gaan hand in hand – een symbiose die van kwaliteit een belevenis maakt. Occhio staat bekend om hoogwaardige materialen en een zorgvuldige afwerking. Verlichting met veel aandacht voor detail zorgen voor een perfecte esthetiek.

moome homeinspain

Royal Botania ontwerpt iconische, luxe buitenmeubelen voor veeleisende klanten. Door alleen gebruik te maken van de hoogste kwaliteit materialen in combinatie met top vakmanschap, produceert Royal Botania strakke, opvallende meubelcollecties. Royal Botania leidt de wereld in het creëren van prachtige buitenmeubelen voor patio’s, zwembaden, tuinen en woningen die zowel stijlvol als duurzaam zijn.

potocco homeinspain

Italiaanse creativiteit, ambachtelijke traditie en internationale roeping zijn de kenmerkende eigenschappen van Potocco, een familiebedrijf dat al bijna een eeuw lang meubels voor binnen- en buitenomgevingen bestudeert en maakt.

domani_homeinspain

Domani wordt met de hand gevormd. Het is niet alleen met de hand gemaakt – elk stuk toont de unieke sporen van de handpalmen, vingers en gereedschappen die het zijn vorm geven. Het is een levend vat dat de afdruk van zijn meester draagt – zoals prachtig aardewerk en metalen vakmanschap dat sinds het begin der tijden heeft gedaan.

Onno_candles_homeinspain

ONNO biedt u een inspirerende mix van delicate geuren binnen onze hoogwaardige handgemaakte kaarsen. De combinatie van kaarslicht en geur op de best mogelijke manier, met respect voor het vakmanschap. Elke kaars wordt met de hand gegoten in een ONNO-ontworpen, exclusief handgesneden glas – een kunstwerk in uw huis.

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE PROJECTEN

Cancelada

Een stijlvol tweede thuis met warme elementen

Bekijk hier

Estepona

Emare project aan de New Golden Mile, Zuid-Spanje. 

 

Bekijk hier

Marbella

Palo Alto is een unieke heuveltop community net boven Marbella.

Bekijk hier

brochure home in spain
brochure home in spain

Download onze brochure

Ontdek onze gerenommeerde fabrikanten en topmerken.


Ontdek de beste nieuwbouw in Costa del Sol. Bezoek Investinspain.be en ontdek uw droom onder de Spaanse zon!

X
Open chat
Scan de code
Stel direct uw vraag
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?