Merken

Home / Merken

HOMEINSPAIN heeft een passie voor design, esthetiek, stijl, kwaliteit en comfort. Juist daarom bieden we u een uitgebreide collectie aan van indoor en outdoor designmeubelen, accessoires en kunst.

U kan bij ons terecht voor een totaalinrichting van uw nieuwe thuis aan de Costa del Sol. Ook het logistieke proces nemen we helemaal voor onze rekening, gaande van transport tot en met levering en plaatsing ter plaatse.

HOMEINSPAIN staat voor ‘topkwaliteit voor elk budget’, en werkt met gerenommeerde fabrikanten die staan voor klasse, eigentijds design en bewezen kwaliteit. Wij kunnen iedereen voorzien van een prachtige totaalinrichting zonder dat daar een kapitaal voor uit gegeven hoeft te worden. Kortom, wij hebben voor ieder een voorstel op maat.

Wij werken rechtstreeks samen met onze merken/fabrikanten en dat geeft een extra controle van fabricatie tot en met de levering. De interieur designers van onze merken staan paraat als het gaat om pure technische vragen. Wij koppelen steeds terug naar u met een antwoord op maat.

HOMEINSPAIN heeft showvilla’s in België en Spanje waar we onze merken presenteren op een uitzonderlijke manier. U ziet gelijk hoe het ook in uw nieuwe thuis kan staan. U voelt de huiselijke sfeer en ervaart de combinaties.

Heeft u nog vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op voor een afspraak.

Recente projecten

Ontdek onze collectie