Interieurontwerper Home in Spain is sinds januari 2021 de enige Officiële, Nederlandstalige dealer van het luxe Italiaanse interieur merk Flexform aan de Costa del Sol.

Over Flexform

Flexform, net als Home in Spain, is een echte familiezaak. Inmiddels gerund door de derde generatie! Flexform werd opgericht in de regio van Brianza in Noord-Italië, een plaats met een rijke historie als het gaat om meubelmakerij. Het unieke wereldwijde fenomeen van Italiaans meubeldesign is hier in de jaren zestig van de vorige eeuw ontstaan. Een plek waar de geschiedenis van vele kleine ambachtelijke ateliers die sinds het begin van de jaren 1900 hout, metaal en stoffering hebben gemaakt, kruist met die van de grote meesters van het Italiaanse design, opgeleid aan de School voor Architectuur in het nabijgelegen Milaan. De wortels van Flexform zijn ingebed in deze historische omgeving.

Over home in Spain

Homeinspain is een totaalinrichter die ontstaan is vanuit het succesvolle INVESTINSPAIN, uw vastgoedspecialist in de Costa del Sol. Door de verkoop van het vastgoed hebben we vastgesteld dat eigenaars van een nieuwbouwappartement, penthouse of villa, moeilijk hun weg vinden in de Spaanse winkels voor een passend interieur en ook praktisch veel moeilijkheden hebben om de leveringen en logistiek te organiseren. Het is net daarom dat we HOMEINSPAIN in het leven hebben geroepen.

Bekijk hier onze werkwijze die uniek is aan de Costa del Sol.

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?