Een greep van onze gerealiseerde projecten

HOMEINSPAIN kenmerkt zich door een intensieve samenwerking met onze klanten. We zien onszelf als partner in het proces en zijn ervan overtuigd dat die basis ook het succes is van de totaalinrichting. Luisteren en meedenken zijn voor ons ‘de sleutel’ van elk gesprek. Deze manier van werken hanteren we met groot succes ook bij INVESTINSPAIN.

Meer weten over onze totaalinrichting? Bekijk hier ons stappenplan. Wil u ook uw identiteit vertalen in de totaalinrichting van uw thuis in de Costa del Sol? Neem dan gerust contact met ons op.

Ontdek onze sterke punten

Maak uw droomwoning werkelijkheid met de deskundige en ervaren hulp van HomeinSpain. Bekijk onze laatste projecten en zie zelf waarom wij dé Nederlandstalige expert zijn voor luxe inrichting van moderne villa’s en appartementen in Zuid-Spanje.

Z

Volledige ontzorging

Inkoop, transport en plaatsing van de meubels.

Topkwaliteit

Op maat van ieder budget een totaalinrichting

Inrichting van A tot z

Exclusieve meubels die niet beschikbaar zijn in Costa del Sol.

l

Persoonlijk stylingadvies

Advies op maat als onderdeel van ons totaalconcept.

01

Bezoek showvilla

U bezoekt één van onze modelvilla’s in België of Spanje (Marbella CLub Golf) en wij leiden u door alle mogelijkheden voor de nieuwe woning en de daarbij behorende plattegronden.

02

Persoonlijk plan

Op basis van uw project en plannen maken wij offertes op maat voor het gehele interieur. Van binnen en buiten tot audio en video indien nodig.

03

Installatie & Transport

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubelen aan de Costa del Sol, zodat u zorgeloos kunt gaan genieten van de Spaanse zon!

Meer weten?

We maken je Spaanse droomwoning waar. Wij stemmen uw interieur volledig op uw persoonlijkheid en stijl af. Neemt hier contact op voor de mogelijkheden. 

Contacteer ons

Een greep van onze top merken

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?