royal botania marbella

Penta verlichting kopen in Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benahavis), Algarve, Costa Blanca

“Penta werd in 1975 geboren in Cabiate, in het hart van Brianza. Het bedrijf viel onmiddellijk op door de originaliteit van
haar voorstel: productie en verkoop van vijf lijnen van basiscomplementen om het huis in te richten.”

Penta¬†ontwerpy en produceert lampen van hoge kwaliteit, met een eigentijds design die voor 100% in Itali√ę worden gemaakt. In de loop van de geschiedenis zijn de idee√ęn van gewilde en nooit voorspelbare ontwerpers ge√Įnterpreteerd en hun visie omgezet in objecten waarin formele schoonheid samenkomt met functioneel nut.

Alle producten van Penta worden geinspirereerd door de kunst van meester-ambachtslieden, die hun hart, vaardigheid en kennis in dienst stellen van hun vaardige handen. Hoewel het merk trouw blijft aan haar oorsprong, experimenteren hun designers met nieuwe oplossingen en dankzij de ontwikkeling en het gebruik van spitstechnologie zijn zij in staat hun traditie te verrijken met nieuwe expressieve en esthetische codes.

01

Bezoek showvilla

U bezoekt √©√©n van onze showvilla‚Äôs in Belgi√ę of Spanje en wij nemen u door alle mogelijkheden in functie van uw nieuwe pand, met de bijhorende grondplannen.
02

Offerte

Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video.

03

Transport / Installatie

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon!

Ontdek onze sterke punten

Z

Volledige ontzorging

Inkoop, transport en plaatsing van de meubels.



Topkwaliteit

Voor ieder budget een top inrichting.

ÓÄČ

Inrichting van A tot z

Exclusieve meubels die niet beschikbaar zijn in Costa del Sol.

l

Gratis stylingadvies

Ter waarde van ‚ā¨3.000.

Bezoek onze nieuwe design studio in Mechelen of onze showvilla in Marbella, Costa del Sol.

Een design op maat naar √ļw wensen

HOMEINSPAIN is officieel dealer van Penta Light in Zuid-Spanje. Dit is een van de vele topmerken die wij aanbieden als onderdeel van onze totaalinrichtingen.¬†De overige topmerken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Tevens kunnen wij uw woning voorzien van¬†decoratie,¬†kunst¬†en¬†audio & video¬†om de inrichting compleet te maken.¬†Zeg maar ‚Äėtotaalinrichting‚Äô zoals het hoort!¬†

  • Interior design 100% 100%
  • Mood boards 2D/3D 85% 85%
  • Product selectie 95% 95%

Gratis interieur en styling-advies bij afname meubels

Neem contact met ons op

Privacy

Laat u inspireren door onze projecten

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?