inderra marbella home in spain costa del sol

Indera meubels kopen in Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benahavis), Algarve, Costa Blanca

INDERA is een Belgisch designbedrijf met een bijzonder creatieve collectie zitmeubelen waarbij de focus is gelegd op innovatieve functies, materialen en vormgeving en waarbij modulariteit en functionaliteit het belangrijkste leitmotiv vormen.

INDERA maakt deel uit van de Mecam-groep, een Belgisch familiebedrijf met 340 werknemers. Sinds meer dan 40 jaar vervaardigt Mecam in Dilsen-Stokkem (België) gestoffeerde meubelen van de hoogste kwaliteit.

Elk item in de collectie van Indera wordt ontworpen en ontwikkeld door een intense en inspirerende samenwerking met een bekende ontwerper uit binnen- of buitenland. De kwaliteit gaat veel verder dan uiterlijk… het vloeit door in flexibiliteit en keuzes.

Jarenlange ervaring, passie voor design en voortdurende innovatie staan garant voor een kwalitatief hoogwaardige productie, waarbij alleen de beste materialen optimaal worden gebruikt. Alle stoffen en leersoorten worden in eigen huis geselecteerd en getest op lichtechtheid, pilling en draagbaarheid.

indera marbella costa del sol
indera marbella costa del sol
indera marbella costa del sol
01

Bezoek showvilla

U bezoekt één van onze showvilla’s in België of Spanje en wij nemen u door alle mogelijkheden in functie van uw nieuwe pand, met de bijhorende grondplannen.
02

Offerte

Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video.

03

Transport / Installatie

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon!

Ontdek onze sterke punten

Z

Volledige ontzorging

Inkoop, transport en plaatsing van de meubels.

Topkwaliteit

Voor ieder budget een top inrichting.

Inrichting van A tot z

Exclusieve meubels die niet beschikbaar zijn in Costa del Sol.

l

Gratis stylingadvies

Ter waarde van €3.000.

Bezoek onze nieuwe design studio in Mechelen of onze showvilla in Marbella, Costa del Sol.

Een design op maat naar úw wensen

HOMEINSPAIN is officieel dealer van Indera in Zuid-Spanje. Dit is een van de vele topmerken die wij aanbieden als onderdeel van onze totaalinrichtingen. De overige topmerken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Tevens kunnen wij uw woning voorzien van decoratie, kunst en audio & video om de inrichting compleet te maken. Zeg maar ‘totaalinrichting’ zoals het hoort! 

  • Interior design 100% 100%
  • Mood boards 2D/3D 85% 85%
  • Product selectie 95% 95%

Gratis interieur en styling-advies bij afname meubels

Neem contact met ons op

Privacy

Laat u inspireren door onze projecten

Ontdek de beste nieuwbouw in Costa del Sol. Bezoek Investinspain.be en ontdek uw droom onder de Spaanse zon!

X
Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?