Moome logo

Moome kopen in Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benahavis), Costa Blanca en Algarve

MOOME richt zich tot een eigenwijs publiek en biedt hoge kwaliteit in combinatie met een eigenzinnige maar tijdloze vormgeving. “

Moome, een pionier op het gebied van zitoplossingen, betovert woningen met een perfecte mix van stijl en functionaliteit. De filosofie van Moome legt de nadruk op het creëren van zetels die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook doordacht functioneel. Door hoogwaardige materialen te gebruiken en duurzaam ontwerp te omarmen, onderscheidt Moome zich in de wereld van zetels. De verschillende collecties van Moome vormen een harmonieuze aanvulling op diverse woonomgevingen. Klanten getuigen van de verfijnde ontwerpen en de impact ervan op de algehele sfeer van hun leefruimtes. Moome tilt wonen naar een hoger niveau, waar stijl en comfort hand in hand gaan… Ideaal voor uw droomwoning in Zuid-Europa.

ENKELE KENMERKEN VAN MOOME

1. Hoogwaardige Materialen: Moome Interieur onderscheidt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen, waardoor de producten duurzaam en kwalitatief zijn.

2. Duurzaam Ontwerp: Het merk zet zich in voor duurzaamheid, met een focus op verantwoorde productieprocessen en milieuvriendelijke keuzes.

3. Diversiteit in Collecties: Moome biedt een breed scala aan collecties, variërend van strak en modern tot klassiek, om te voldoen aan diverse smaken en stijlvoorkeuren.

4. Tijdloos Design: De ontwerpen van Moome zijn tijdloos, waardoor ze niet alleen hedendaags, maar ook relevant blijven in de toekomst.

5. Functionaliteit: Naast esthetiek ligt de nadruk op functionaliteit, met slimme oplossingen die het dagelijks leven vereenvoudigen en verbeteren.

6. Klantgerichtheid: Moome Interieur streeft naar klanttevredenheid, wat blijkt uit positieve beoordelingen en getuigenissen van tevreden klanten.

7. Ruimtelijke Transformatie: De producten van Moome dragen bij aan de algehele sfeer en uitstraling van leefruimtes, waardoor een verfijnde levensstijl wordt gecreëerd.

8. Innovatieve Oplossingen: Moome Interieur omarmt innovatie en integreert slimme oplossingen in haar ontwerpen, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd.

9. Aandacht voor Detail: Elk product van Moome wordt met zorg en aandacht voor detail vervaardigd, wat resulteert in verfijnde en doordachte ontwerpen.

10. Modulaire Ontwerpen: Veel van de meubelstukken van Moome zijn modulair, waardoor klanten de flexibiliteit hebben om hun ruimte aan te passen en te personaliseren op basis van hun behoeften.

Producten

Moome biedt kwaliteitsvolle en comfortabele zitmogelijkheden.

  • Sofa’s
  • Fauteuils
  • Bijtafels
  • Lampen
  • Tapijten

Moome Spanje

Creëer uw droominterieur

HOMEINSPAIN is een Belgische interieur designer gespecialiseerd in Costa del Sol, Costa Blanca, Ibiza, Zuid-Frankrijk en Algarve (Portugal).

Bekijk PortfolioOntdek uw stijl
01

Bezoek showvilla

U bezoekt één van onze showvilla’s in België of Spanje en wij nemen u door alle mogelijkheden in functie van uw nieuwe pand, met de bijhorende grondplannen.
02

Offerte

Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video.

03

Transport / Installatie

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon!

Ontdek onze sterke punten

Z

Volledige ontzorging

Inkoop, transport en plaatsing van de meubels.

Topkwaliteit

Voor ieder budget een top inrichting.

Inrichting van A tot z

Exclusieve meubels die niet beschikbaar zijn in Costa del Sol.

l

Gratis stylingadvies

Ter waarde van €3.000.

Bezoek onze nieuwe design studio in Mechelen of onze showvilla in Marbella, Costa del Sol.

Een design op maat naar úw wensen

HOMEINSPAIN is officieel dealer van Gubi in Zuid-Spanje. Gubi is een van de vele topmerken die wij aanbieden als onderdeel van onze totaalinrichtingen.  De overige topmerken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Tevens kunnen wij uw woning voorzien van decoratie, kunst en audio & video om de inrichting compleet te maken. Zeg maar ‘totaalinrichting’ zoals het hoort!

  • Interior design 100% 100%
  • Mood boards 2D/3D 85% 85%
  • Product selectie 95% 95%

Gratis interieur en styling-advies bij afname meubels

Neem contact met ons op


Laat u inspireren door onze projecten

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?