Interieurstylist Marbella

De totaalinrichter aan de Costa del Sol
Ons unieke concept

Een greep van onze top merken

Styling van het interieur van je woning in Costa del Sol

U bent op vakantie en komt binnen in een volledig ingerichte woning aan de Costa del Sol. HomeinSpain is expert op het gebied van top-kwaliteit interieurontwerp. Dankzij onze goede lokale connecties hebben we toegang tot unieke en innovatieve interieurelementen. Geen tijd om hier te komen om het interieur van uw Spaanse woning smaakvol in te richten? Wij richten uw woningen of appartementen in. Van design tot opslag, inrichting en plaatsing van uw meubels.

Uw persoonlijkheid, uw interieur

Een interieuradvies begint met een kennismaking van uw nieuwe villa of appartement aan de Costa de Sol. We nemen ruim de tijd om te onderzoeken hoe u leeft en wat u belangrijk vindt om comfortabel en prettig te wonen. Een goed interieurontwerp laat mogelijkheden zien hoe je een woonruimte anders kunt indelen, wat kleurgebruik doet en hoe je een  statement maakt zodat jouw persoonlijkheid terug te zien is in je interieur.

Wilt u uw interieur een unieke eigentijdse sfeer geven waar je trots op bent? Een plek waar u graag uw vrienden ontvangt en mooie gesprekken hebt aan de keukentafel. Een interieur dat sfeer en karakter ademt.

  • Smaak. We zorgen dat uw woning u stijl ademt.
  • Keuze. We putten uit een ruim aanbod luxe merken die vaak niet in Spanje verkocht worden.
  • Stijl. We houden elke interieurtrend nauwgezet in de gaten.
  • Klasse. We kiezen voor styling die sfeer en klasse uitstraalt.
01

Bezoek showvilla

U bezoekt één van onze modelvilla’s in België of Spanje (Marbella CLub Golf) en wij leiden u door alle mogelijkheden voor de nieuwe woning en de daarbij behorende plattegronden.

02

Persoonlijk plan

Op basis van uw project en plannen maken wij offertes op maat voor het gehele interieur. Van binnen en buiten tot audio en video indien nodig.

03

Installatie & Transport

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubelen aan de Costa del Sol, zodat u zorgeloos kunt gaan genieten van de Spaanse zon!

Ontdek onze sterke punten

HOMEINSPAIN is een Belgische interieur designer gespecialiseerd in Costa del Sol.

Z

Volledige ontzorging

Inkoop, transport en plaatsing van de meubels.

Topkwaliteit

Op maat van ieder budget een totaalinrichting

Inrichting van A tot z

Exclusieve meubels die niet beschikbaar zijn in Costa del Sol.

l

Persoonlijk stylingadvies

Advies op maat als onderdeel van ons totaalconcept.

Ik alleen maar lof praten over de aanpak van Homeinspain. Zij hebben ons van bij het begin tot het einde met man en macht bijgestaan in enerzijds de keuzes en anderzijds de inrichting van onze woning te Estepona.

Filip

Inrichting nieuwbouw woning Estepona

Wij hebben een appartement gekocht in Higueron West in Fuengerola en voor de inrichting hebben we op hen beroep gedaan. Wat voor ons interessant was, is dat HOMEINSPAIN de volledige zorg van transport en plaatsing op zich nam.
Maryse

Inrichting appartement Higueron West

Een greep van onze gerealiseerde projecten

HOMEINSPAIN kenmerkt zich door een intensieve samenwerking met onze klanten. We zien onszelf als partner in het proces en zijn ervan overtuigd dat die basis ook het succes is van de totaalinrichting. Luisteren en meedenken zijn voor ons ‘de sleutel’ van elk gesprek. Deze manier van werken hanteren we met groot succes ook bij INVESTINSPAIN.

Meer weten over onze totaalinrichting? Bekijk hier ons stappenplan. Wil u ook uw identiteit vertalen in de totaalinrichting van uw thuis in de Costa del Sol? Neem dan gerust contact met ons op.

Een stijlvol tweede thuis met warme elementen

Design dat doorloopt, Emare

Palo Alto – Een paradijs boven Marbella

Aqualina – Luxe in Benahavis met spectaculaire zichten

Meer weten?

We maken je Spaanse droomwoning waar. Wij stemmen uw interieur volledig op uw persoonlijkheid en stijl af. Neemt hier contact op voor de mogelijkheden. 

Contacteer ons

Ontdek onze stijlen

Bij HOMEINSPAIN staat alles in het teken van het vertalen van uw identiteit naar een inrichting.

Wij bespreken in een gezellige en informele sfeer uw nieuwe interieur, werken het samen uit in een totaalinrichting op maat en behouden daarin ook steeds het persoonlijk contact met u als klant.

Laat u inspireren door onze projecten

brochure home in spain

Download onze brochure

Een topinrichting zonder inspanning.
Inclusief persoonlijk styling-advies.


Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?