Referenties Home in Spain

Wat onze klanten zeggen over ons

Nieuwbouw appartement Higueron West
Locatie: Fuengirola, Costa del Sol

Datum: 14-06-2021

Ons contact met Gunther de Vleeschouwer van Homeinspain, samen met zijn echtgenote en binnenhuisarchitecte Tinne, is tot op heden feilloos verlopen. Wij hebben een appartement gekocht in Higueron West in Fuengerola en voor de inrichting hebben we op hen beroep gedaan.

 

Tinne heeft via een moodboard een voorstel uitgewerkt van elke ruimte, waar wij dan uiteraard zelf konden in beslissen. Zij voelt perfect aan welke richting je uit wilt en zo konden we dan uiteindelijk tot een mooi uitgewerkt geheel komen.
Men houdt eveneens rekening met het budget welke je wilt besteden, waarbij de keuze van de meubels mede bepalend is uiteraard.

 

Wat voor ons interessant is, is dat zij bovendien de volledige zorg van transport en plaatsing op zich nemen. Wij verwachten binnenkort de definitieve oplevering en voor het ogenblik staan onze persoonlijke spullen reeds bij hen gestockeerd in afwachting dat de volledige inboedel wordt getransporteerd.

 

Om af te sluiten, zou ik zeker geen negatief punt kunnen aanhalen. De  samenwerking verliep even vlot en boeiend.

 

Maryse P. 
higueron west nieuwbouw appartement costa de sol
higueron west nieuwbouw appartement costa de sol

Bekijk onze projecten

Bent u ook benieuws wat HOMEINSPAIN voor u kan betekenen? Bekijk dan eens onze gerealiseerde projecten. Wij ontzorgen onze klanten volledig. Van styling tot inkoop. Van transport tot plaatsing van het volledige interieur.

higueron west nieuwbouw appartement costa de sol

Moderne inrichting nieuwbouw appartement
Locatie: Estepona, Costa del Sol

Datum: 28-06-2021

ik alleen maar lof praten over de aanpak van Homeinspain. Zij hebben ons van bij het begin tot het einde met man en macht bijgestaan in enerzijds de keuzes en anderzijds de inrichting van onze woning te Estepona.

Niks was teveel voor hen. Mogen wel zeggen dat ze topmerken hebben in hun assortiment die uiteraard wel wat duurder zijn maar ook indien je goedkopere zaken wenst kan je bij hen terecht. Dit moet je natuurlijk goed aangeven want anders kunnen zij dit ook niet weten.

Samengevat was dit voor ons een top qua service en mogen we wel stellen dat dit een staaltje van ontzorging was.

Echt om U tegen te zeggen !! Wij zijn in ieder geval super tevreden!!

Filip

Vraag naar onze referenties

Bent u ook benieuwd wat HOMEINSPAIN voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen op aanvraag meerdere referenties met uw delen.

Home in Spain – Een totaalconcept zonder zorgen

Als leverancier van diverse exclusieve merken zorgen wij ervoor dat uw nieuwe ‘stek’ binnen de kortste keren volledig ingericht is, nog vóórdat u uw droomhuis voor het eerst betreedt. De merken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Zeg maar ‘totaalinrichting’ zoals het hoort!

Maak een afspraak voor uw totaalinrichting

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?