Belgische design meubelen merken: Als Belgen aan de Spaanse Zuidkust willen we de kwaliteit en professionaliteit van Belgische meubelmerken kunnen aanbieden in het prachtige klimaat van de Costa del Sol. Daarom werken we ook met enkele van de beste Belgische interieur- en decoratiemerken. Hieronder bespreken we enkele van deze interieurparels.

Indera

Indera kan niet ontbreken in een lijst met de beste belgische design meubelen merken. Het is een bedrijf met een bijzonder creatieve collectie zitmeubelen waarbij de focus is gelegd op innovatieve functies, materialen en vormgeving en waarbij modulariteit en functionaliteit het belangrijkste leitmotiv vormen. Elk item in de collectie van Indera wordt ontworpen en ontwikkeld door een intense en inspirerende samenwerking met een bekende ontwerper uit binnen- of buitenland. De kwaliteit gaat veel verder dan uiterlijk… het vloeit door in flexibiliteit en keuzes.
Indera belgische design meubelen merken

Moome

Moome, een pionier op het gebied van zitoplossingen, betovert woningen met een perfecte mix van stijl en functionaliteit. De filosofie van Moome legt de nadruk op het creëren van zetels die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook doordacht functioneel. Door hoogwaardige materialen te gebruiken en duurzaam ontwerp te omarmen, onderscheidt Moome zich in de wereld van zetels.

Moome Marbella

Ethnicraft

Ethnicraft is een bekend meubelbedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige en stijlvolle meubelstukken. Het bedrijf werd in 1995 opgericht in België en heeft internationale erkenning gekregen voor zijn onderscheidende en tijdloze ontwerpen. Ethnicraft wordt geroemd om zijn toewijding aan het gebruik van duurzame materialen en traditionele vakmanschapstechnieken, die resulteren in meubels die niet alleen esthetisch mooi, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk zijn.

belgische design meubelen merken: Ethnicraft

Serax

Serax, een Belgisch designbedrijf dat bekend staat om zijn unieke collecties, biedt een breed scala aan prachtige huis- en tuinartikelen zoals meubelen, servies en verlichting. Met een rijke geschiedenis van creatieve samenwerkingen en een sterke toewijding aan duurzaamheid, heeft Serax een speciale plaats veroverd in Nederland en ver daarbuiten. De opvallende ontwerpen en hoogwaardige producten van Serax maken het tot een favoriete keuze voor diegenen die hun leefruimte in het buitenland willen verfraaien met stijlvolle en functionele items.

Serax Marbella

Vincent Sheppard

Vincent Sheppard heeft zichzelf gevestigd als een gerespecteerde naam in de wereld van meubeldesign, gewaardeerd voor zijn inzet voor kwaliteit, duurzaamheid en tijdloze stijl. Hun stukken worden vaak beschouwd als investeringen in zowel design als duurzaamheid.

Vincent Sheppard - Homeinspain: belgische design meubelen merken

Benieuwd naar onze andere (internationale) merken?

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?