Higueron West is een hoogwaardige, innovatieve en duurzame residentiële ontwikkeling die zal gebouwd worden op een groene helling met uitzicht op de kustlijn van Fuengirola, in een rustige en afgelegen omgeving. Bovendien, zullen de appartementen en sky villa’s gebouwd worden in kleine, intieme blokken van 5 tot en met 7 units en omgeven worden door zorgvuldig aangelegde tuinen om een gevoel van rust te creëren rond de woningen. Binnen bieden de appartementen zeer veel natuurlijke lichtinval, elegante details en een modern open-plan design.

De woningen zijn gelegen in kleine, intieme gebouwen die privacy combineren met een perfecte oriëntatie en een prachtige omgeving.

Maak een afspraak voor uw totaalinrichting

Moodboard appartement Higueron West

moodboard higueron west home in spain

Dit interieur design & styling project is momenteel ‘in progress’. Het wachten is op de oplevering van het appartement. Vervolgens kunnen onze stylisten beginnen met de daadwerkelijke inrichting van de woning. Momenteel verzorgt Home in Spain voor deze klant de opslag van de meubels. Ook zullen wij het transport voor onze rekening nemen. 

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?