Limited Edition Logo

Limited Edition tapijten kopen in Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benahavis), Costa Blanca en Algarve

Limited Edition: “Langzaam, duurzaam en stijlvol: we zijn ervan overtuigd dat gevoel voor design hand in hand kan gaan met respect voor het milieu.”

Limited Edition is een Belgisch bedrijf dat duurzame en stijlvolle tapijten produceert. Zo voegen ze vaak ecovezels toe aan hun collecties en gaan ze te werk met natuurlijke materialen zoals 100% Nieuw-Zeelandse wol, linnen of zijde. Daarnaast produceren ze ook enkel op bestelling om overproductie te voorkomen, waardoor ze hoge kwaliteitsgaranties kunnen bieden. Bovendien maken ze ook gebruik van hernieuwbare energie en wordt hun productie volledig in België gemaakt om zo hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Kortom een duurzame fabrikant met een super kwaliteitslabel!

Indoor & Outdoor collectie

Creëer uw droominterieur

HOMEINSPAIN is een Belgische interieur designer gespecialiseerd in Costa del Sol, Costa Blanca, Ibiza, Zuid-Frankrijk en Algarve (Portugal).

Bekijk PortfolioOntdek uw stijl
01

Bezoek showvilla

U bezoekt één van onze showvilla’s in België of Spanje en wij nemen u door alle mogelijkheden in functie van uw nieuwe pand, met de bijhorende grondplannen.
02

Offerte

Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video.

03

Transport / Installatie

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon!

Ontdek onze sterke punten

Z

Volledige ontzorging

Inkoop, transport en plaatsing van de meubels.

Topkwaliteit

Voor ieder budget een top inrichting.

Inrichting van A tot z

Exclusieve meubels die niet beschikbaar zijn in Costa del Sol.

l

Gratis stylingadvies

Ter waarde van €3.000.

Bezoek onze nieuwe design studio in Mechelen of onze showvilla in Marbella, Costa del Sol.

Een design op maat naar úw wensen

HOMEINSPAIN is officieel dealer van Limited Edition in Zuid-Spanje. Limited Edition is een van de vele topmerken die wij aanbieden als onderdeel van onze totaalinrichtingen.  De overige topmerken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Tevens kunnen wij uw woning voorzien van decoratie, kunst en audio & video om de inrichting compleet te maken. Zeg maar ‘totaalinrichting’ zoals het hoort!

  • Interior design 100% 100%
  • Mood boards 2D/3D 85% 85%
  • Product selectie 95% 95%

Gratis interieur en styling-advies bij afname meubels

Neem contact met ons op


Laat u inspireren door onze projecten

Ontdek de beste nieuwbouw in Costa del Sol. Bezoek Investinspain.be en ontdek uw droom onder de Spaanse zon!

X
Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?