VAN ROSSUM logo

VAN ROSSUM meubels kopen in Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benahavis), Costa Blanca en Algarve

VAN ROSSUM: Meer dan 40 jaar aan Nederlandse kwaliteit en know-how op vlak van meubels

Van Rossum vervaardigt sinds 1978 solide en duurzame meubels met de hand in hun Nederlandse werkplaats. Ze werken samen met enkele van ’s werelds meest vooraanstaande ontwerpers, architecten en creatieven, terwijl het unieke ontwerp-DNA van Van Rossum gerespecteerd wordt. Dit maakt het merk ideaal voor meubels in uw klassevolle tweedeverblijf in Zuid-Europa.

ENKELE KENMERKEN VAN VAN ROSSUM

1. Vakmanschap: Vakmanschap bij VAN ROSSUM gaat niet alleen over handgemaakt, maar ook over het creëren van werkelijk unieke stukken die een gevoel van kwaliteit oproepen en voor generaties zullen worden gekoesterd.

2. Transparantie: Bij VAN ROSSUM is transparantie van het grootste belang. Ze houden rekening met de holistische ervaring van een ontwerp, bieden transparantie en authenticiteit in zowel constructie als functie. De ontwerpen zijn eerlijk, stralen een gevoel van respect voor de gebruiker uit en wekken vertrouwen door hun eenvoud en zuiverheid.

3. Tijdloosheid: VAN ROSSUM blijft standvastig in hun toewijding aan duurzaamheid.
Hun ontwerpen zijn gemaakt voor de eeuwigheid, doordrenkt met een intrinsieke blijvende kracht op zowel stijl- als gebruiksgebied. Ze dagen de maatschappelijke drang naar perfectie uit en omarmen de schoonheid van veroudering in onze stukken.

4. Identiteit: De ontwerpen van VAN ROSSUM hebben een unieke identiteit. Het is een weerspiegeling van de samensmelting van het persoonlijke verhaal van de individuele ontwerper en dat van het merk.
VAN ROSSUM stukken stralen verfijning uit, niet gedefinieerd door stijl of uiterlijk, maar door de emoties die ze oproepen.

5. Materialiteit: Authentieke materialen zijn geworteld in de identiteit van VAN ROSSUM. Hun liefde voor hout is gebaseerd op zijn schoonheid, uniek karakter, rijke textuur en duurzaamheid. In de loop der tijd heeft het merk hun palet uitgebreid met andere materialen, zoals linnen, leer, steen en metaal, elk geselecteerd vanwege hun authenticiteit en vermogen om sierlijk te verouderen.

6. Duurzaamheid: Bij VAN ROSSUM geloven ze in ontwerpen voor de toekomst.
Ze zijn toegewijd aan het creëren van producten die zowel milieuvriendelijk als duurzaam zijn en gebruiken hernieuwbare en biologisch afbreekbare materialen en energiezuinige productieprocessen. Hun ontwerpen zijn uitingen van het geloof in het creëren van een positieve impact op het milieu voor toekomstige generaties.

Producten

VAN ROSSUM produceert kwaliteitsvolle, handgemaakte meubels uit natuurlijke, kwalitatieve materialen.

  • Stoelen
  • Tafels
  • Rekken
  • Koffietafels
  • Krukken
  • Kasten

VAN ROSSUM meubels Costa del Sol

Creëer uw droominterieur

HOMEINSPAIN is een Belgische interieur designer gespecialiseerd in Costa del Sol, Costa Blanca, Ibiza, Zuid-Frankrijk en Algarve (Portugal).
Bekijk PortfolioOntdek uw stijl
01

Bezoek showvilla

U bezoekt één van onze showvilla’s in België of Spanje en wij nemen u door alle mogelijkheden in functie van uw nieuwe pand, met de bijhorende grondplannen.
02

Offerte

Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video.

03

Transport / Installatie

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon!

Ontdek onze sterke punten

Z

Volledige ontzorging

Inkoop, transport en plaatsing van de meubels.

Topkwaliteit

Voor ieder budget een top inrichting.

Inrichting van A tot z

Exclusieve meubels die niet beschikbaar zijn in Costa del Sol.

l

Gratis stylingadvies

Ter waarde van €3.000.

Bezoek onze nieuwe design studio in Mechelen of onze showvilla in Marbella, Costa del Sol.

Een design op maat naar úw wensen

HOMEINSPAIN is officieel dealer van Gubi in Zuid-Spanje. Gubi is een van de vele topmerken die wij aanbieden als onderdeel van onze totaalinrichtingen.  De overige topmerken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Tevens kunnen wij uw woning voorzien van decoratie, kunst en audio & video om de inrichting compleet te maken. Zeg maar ‘totaalinrichting’ zoals het hoort!

  • Interior design 100% 100%
  • Mood boards 2D/3D 85% 85%
  • Product selectie 95% 95%

Gratis interieur en styling-advies bij afname meubels

Neem contact met ons op


Laat u inspireren door onze projecten

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?