Heatsail logo

Heatsail verlichtings-, verwarmings- en coolingoplossingen kopen in Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benahavis), Costa Blanca en Algarve

Heatsail: Laat de zomernachten voor altijd duren

Heatsail is een Belgisch onderneming opgericht in 2012 dat het verlichting, verwarming en cooling segment heeft geherdefinieerd. Ze creëren unieke langdurige ervaringen omdat hun producten niet alleen de mooiste momenten van een mooie dag verlengen, maar ook duurzame designobjecten zijn die deze beste momenten koesteren. Ideaal om ook het meeste te halen uit de koelere nachten bij je woning in het buitenland.

ENKELE KENMERKEN VAN VAN HEATSAIL

1. Stijlvol Design: Heatsail-producten onderscheiden zich door een esthetisch aantrekkelijk ontwerp dat zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is.

2. Innovatieve Verwarmingstechnologie: Heatsail maakt gebruik van geavanceerde technologieën voor verwarming, wat resulteert in efficiënte en innovatieve warmtebronnen.

3. Duurzaamheid: Heatsail hecht waarde aan duurzaamheid, met producten die vervaardigd zijn van hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen.

4. Geschikt voor Binnen en Buiten: De veelzijdigheid van Heatsail-producten maakt ze geschikt voor zowel binnen als buiten, waardoor je het hele jaar door van comfortabele warmte kunt genieten.

5. Eenvoudige Installatie: Heatsail-producten zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, met eenvoudige installatieprocessen die geen professionele hulp vereisen.

6. Intuïtieve Bediening: De producten van Heatsail worden geleverd met intuïtieve bedieningsmogelijkheden, waardoor gebruikers gemakkelijk de gewenste instellingen kunnen aanpassen.

7. Toewijding aan Duurzaamheid: Heatsail zet zich in voor duurzaamheid, niet alleen in productmaterialen maar ook in productieprocessen, met aandacht voor het verminderen van de ecologische voetafdruk.

8. Klanttevredenheid: Positieve klantgetuigenissen benadrukken de tevredenheid van gebruikers met Heatsail-producten, wat het vertrouwen in het merk versterkt.

9. Efficiënte Energiebronnen: Heatsail-producten staan bekend om hun energie-efficiëntie, waardoor ze zowel kosteneffectief als milieuvriendelijk zijn.

10. Vergelijkende Voordelen: Ten opzichte van andere verwarmingsoplossingen onderscheidt Heatsail zich door zijn unieke combinatie van design, innovatie en duurzaamheid.

Producten

Heatsail produceert kwalitatieve hitte-oplossingen, maar ook verlichting en cooling.

  • Buitenverwarming
  • Verlichting met ingebouwde verwarming
  • Verlichting met ingebouwde verneveling

Creëer uw droominterieur

HOMEINSPAIN is een Belgische interieur designer gespecialiseerd in Costa del Sol, Costa Blanca, Ibiza, Zuid-Frankrijk en Algarve (Portugal).
Bekijk PortfolioOntdek uw stijl
01

Bezoek showvilla

U bezoekt één van onze showvilla’s in België of Spanje en wij nemen u door alle mogelijkheden in functie van uw nieuwe pand, met de bijhorende grondplannen.
02

Offerte

Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video.

03

Transport / Installatie

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon!

Ontdek onze sterke punten

Z

Volledige ontzorging

Inkoop, transport en plaatsing van de meubels.

Topkwaliteit

Voor ieder budget een top inrichting.

Inrichting van A tot z

Exclusieve meubels die niet beschikbaar zijn in Costa del Sol.

l

Gratis stylingadvies

Ter waarde van €3.000.

Bezoek onze nieuwe design studio in Mechelen of onze showvilla in Marbella, Costa del Sol.

Een design op maat naar úw wensen

HOMEINSPAIN is officieel dealer van Gubi in Zuid-Spanje. Gubi is een van de vele topmerken die wij aanbieden als onderdeel van onze totaalinrichtingen.  De overige topmerken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Tevens kunnen wij uw woning voorzien van decoratie, kunst en audio & video om de inrichting compleet te maken. Zeg maar ‘totaalinrichting’ zoals het hoort!

  • Interior design 100% 100%
  • Mood boards 2D/3D 85% 85%
  • Product selectie 95% 95%

Gratis interieur en styling-advies bij afname meubels

Neem contact met ons op


Laat u inspireren door onze projecten

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?