Sabine Maes Logo

Sabine Maes kunst kopen in Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benahavis), Costa Blanca en Algarve

Sabine Maes is een abstracte kunstenaar uit België (1964). Ze probeert haar werk te laten spreken voor degenen die van modern minimalistisch design houden. Haar leven als kunstenaar begon lang voordat ze daadwerkelijk begon met schilderen. Als autodidact begon ze in 2002 met het maken van haar eerste kunstwerk.

Sabine Maes laat zich vooral inspireren door de natuur, met al haar verschillende grillen, kleuren en oppervlakken. Door laag na laag te schilderen; ze genereert een evenwichtige en rustige compositie. Hoewel haar schilderijen misschien behoorlijk ongetemd zijn, zijn de tinten die ze gebruiken vaak subtiel en toch charismatisch. Als ze één woord zou moeten kiezen om haar kunst te beschrijven, zou ze ‘wabi sabi‘ zeggen; een Japanse term voor ‘imperfect, vergankelijk en onvolledig’. Het perfecte contrast voor je perfecte, robuuste en totale woning in het buitenland.

ENKELE KENMERKEN VAN SABINE MAES ART

1. Twee collecties: Sabine Maes verdeeld haar werken in twee collecties de ‘Natural Collection’ met monochromatische werken en de ‘Colour Collection’.

2. Unieke technieken: Om unieke structuren in haar werk te verkrijgen, heeft Sabine Maes haar eigen schilderskwasten vervaardigd met behulp van een breed scala aan gedroogde tropische bladeren, takken en touw.

3. Geïnspireerd door de natuur: Ze laat zich vooral inspireren door de natuur, met al haar verschillende grillen, kleuren en oppervlakken.

4. Meer dan schilderkunst: Naast schilderwerken maakt Sabine ook muurdecoratie, sterk geïnspireerd door de natuur.

5. Functionele kunst: Sabine Maes biedt ook functionele zaken aan zoals tapijten van schapenhuid.

Producten

Sabine Maes biedt diverse soorten kunst aan.

  • Schilderkunst
  • Muurdecoratie
  • Tapijten van schapenhuid

Sabine Maes Art

Creëer uw droominterieur

HOMEINSPAIN is een Belgische interieur designer gespecialiseerd in Costa del Sol, Costa Blanca, Ibiza, Zuid-Frankrijk en Algarve (Portugal).

Bekijk PortfolioOntdek uw stijl
01

Bezoek showvilla

U bezoekt één van onze showvilla’s in België of Spanje en wij nemen u door alle mogelijkheden in functie van uw nieuwe pand, met de bijhorende grondplannen.
02

Offerte

Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video.

03

Transport / Installatie

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon!

Ontdek onze sterke punten

Z

Volledige ontzorging

Inkoop, transport en plaatsing van de meubels.

Topkwaliteit

Voor ieder budget een top inrichting.

Inrichting van A tot z

Exclusieve meubels die niet beschikbaar zijn in Costa del Sol.

l

Gratis stylingadvies

Ter waarde van €3.000.

Bezoek onze nieuwe design studio in Mechelen of onze showvilla in Marbella, Costa del Sol.

Een design op maat naar úw wensen

HOMEINSPAIN is officieel dealer van Gubi in Zuid-Spanje. Gubi is een van de vele topmerken die wij aanbieden als onderdeel van onze totaalinrichtingen.  De overige topmerken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Tevens kunnen wij uw woning voorzien van decoratie, kunst en audio & video om de inrichting compleet te maken. Zeg maar ‘totaalinrichting’ zoals het hoort!

  • Interior design 100% 100%
  • Mood boards 2D/3D 85% 85%
  • Product selectie 95% 95%

Gratis interieur en styling-advies bij afname meubels

Neem contact met ons op


Laat u inspireren door onze projecten

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?