Oluce logo

Oluce verlichting kopen in Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benahavis), Costa Blanca en Algarve

Oluce: “De suggestieve kracht van verlichting is net zo belangrijk als de functionele mogelijkheden ervan, die objecten in ideeën en inzichten kunnen vertalen.”

Dankzij hun expressieve kracht articuleren de iconische vormen van de producten van Oluce sinds 1945 een visuele grammatica die verhalend wordt: verhalen, suggesties en emoties worden onthuld door het profiel van de lampen. Ideaal om het maximum te halen uit het interieur van je tweede verblijf in het buitenland.

ENKELE KENMERKEN VAN VAN OLUCE

1. Hoogwaardige Materialen: Oluce gebruikt materialen van de hoogste kwaliteit zoals marmer, gegalvaniseerd metaal, steen en getextureerde coatings.

2. Origineel Ontwerp: Oluce gebruikt zijn jarenlange ervaring om unieke en uitdagende ontwerpen te maken voor hun lampen.

3. Geschikt voor Diverse Ruimtes: De lampen van Oluce zijn zo divers dat je gegarandeerd een model vindt voor elke ruimte in je woning.

4. Innovatie en Technologie: Oluce omarmt innovatie door geavanceerde technologieën te integreren in het ontwerp van hun lampen, wat resulteert in verlichtingsoplossingen die meegaan met de laatste trends en behoeften van moderne gebruikers.

5. Lampen op maat: Oluce biedt zelfs oplossingen op maat die hun bestaande collecties aanpassen aan je noden.

Producten

Oluce produceert allerlei lampen voor alle ruimtes in je huis (en daarbuiten).

  • Tafellampen
  • Vloerlampen
  • Muur- en plafondlampen
  • Hanglampen
  • Buitenlampen

Oluce Malaga

Creëer uw droominterieur

HOMEINSPAIN is een Belgische interieur designer gespecialiseerd in Costa del Sol, Costa Blanca, Ibiza, Zuid-Frankrijk en Algarve (Portugal).
Bekijk PortfolioOntdek uw stijl
01

Bezoek showvilla

U bezoekt één van onze showvilla’s in België of Spanje en wij nemen u door alle mogelijkheden in functie van uw nieuwe pand, met de bijhorende grondplannen.
02

Offerte

Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video.

03

Transport / Installatie

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon!

Ontdek onze sterke punten

Z

Volledige ontzorging

Inkoop, transport en plaatsing van de meubels.

Topkwaliteit

Voor ieder budget een top inrichting.

Inrichting van A tot z

Exclusieve meubels die niet beschikbaar zijn in Costa del Sol.

l

Gratis stylingadvies

Ter waarde van €3.000.

Bezoek onze nieuwe design studio in Mechelen of onze showvilla in Marbella, Costa del Sol.

Een design op maat naar úw wensen

HOMEINSPAIN is officieel dealer van Gubi in Zuid-Spanje. Gubi is een van de vele topmerken die wij aanbieden als onderdeel van onze totaalinrichtingen.  De overige topmerken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Tevens kunnen wij uw woning voorzien van decoratie, kunst en audio & video om de inrichting compleet te maken. Zeg maar ‘totaalinrichting’ zoals het hoort!

  • Interior design 100% 100%
  • Mood boards 2D/3D 85% 85%
  • Product selectie 95% 95%

Gratis interieur en styling-advies bij afname meubels

Neem contact met ons op


Laat u inspireren door onze projecten

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?