Evolution Logo

Evolution 21 kopen in Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benahavis), Costa Blanca en Algarve

Evolution 21: “The Art of Creation”

Evolution21 is een luxe meubelbedrijf gevestigd in België, genesteld in Mechelen, een historisch centrum voor meubelambacht dat teruggaat tot 1718. Evolution21 staat wereldwijd bekend om zijn uitmuntende vakmanschap in hedendaags meubeldesign. Het bedrijf belichaamt de essentie van een klassiek-moderne levensstijl en richt zich op zowel de woon- als de horecasector.

Vandaag de dag combineert Evolution21 traditie naadloos met innovatie. De expertise van bekwame ambachtslieden wordt harmonieus gecombineerd met moderne technologieën om producten te maken die industriële precisie combineren met een vleugje gevoel en emotie. Deze uitgebreide kennisbasis wordt voortdurend verder ontwikkeld door middel van rigoureus onderzoek naar materialen en technologische ontwikkelingen, waardoor een nauwgezette aandacht voor detail gegarandeerd is. Het streven naar uitmuntendheid is een kernethos dat elk aspect van het bedrijf doordringt.

Evolution21 transformeert de visies en concepten van ontwerpers en benut hun creatieve energie van diverse culturele invloeden. Dit resulteert in de creatie van prachtige binnen- en buitencollecties op maat voor zowel woon- als horecasegmenten. Deze collecties weerspiegelen niet alleen de identiteit van Evolution21, maar ook de evoluerende normen van het hedendaagse leven.

 

Als familiebedrijf heeft Evolution21 een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid als vooraanstaand leverancier van meubilair en textiel in de regio. Het bedrijf groeit snel, zowel in België als in Europa. Het wereldwijde bereik is een bewijs van de onwrikbare betrouwbaarheid en professionaliteit.

Evolution21 staat bekend om zijn eersteklas textiel, leer en meubilair. Met tientallen jaren ervaring brengt Karine Bonjean haar creatieve flair naar klanten over de hele wereld. Karine’s focus op warme en harmonieuze kleurenpaletten is gericht op het creëren van stralende en uitnodigende ontwerpen voor haar klanten.

Het blijvende succes van deze samenwerking is te danken aan de diepgaande synergie tussen Karine Bonjean en Evolution21. Karine’s culturele achtergrond, professionele expertise en scherpe gevoeligheid vinden een vruchtbare bodem binnen een bedrijf dat haar ontwerpinzichten omzet in onberispelijke afgewerkte projecten.

Indoor & outdoor collectie

Evolution 21

Kussens

Plaids

Poufs

Sofa’s

Stoelen

Tafels

Linnen

Tapijten

Accessoires

Creëer uw droominterieur

HOMEINSPAIN is een Belgische interieur designer gespecialiseerd in Costa del Sol, Costa Blanca, Ibiza, Zuid-Frankrijk en Algarve (Portugal).

Bekijk PortfolioOntdek uw stijl
01

Bezoek showvilla

U bezoekt één van onze showvilla’s in België of Spanje en wij nemen u door alle mogelijkheden in functie van uw nieuwe pand, met de bijhorende grondplannen.
02

Offerte

Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video.

03

Transport / Installatie

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon!

Ontdek onze sterke punten

Z

Volledige ontzorging

Inkoop, transport en plaatsing van de meubels.

Topkwaliteit

Voor ieder budget een top inrichting.

Inrichting van A tot z

Exclusieve meubels die niet beschikbaar zijn in Costa del Sol.

l

Gratis stylingadvies

Ter waarde van €3.000.

Bezoek onze nieuwe design studio in Mechelen of onze showvilla in Marbella, Costa del Sol.

Een design op maat naar úw wensen

HOMEINSPAIN is officieel dealer van Evolution 21 in Zuid-Spanje. Evolution 21 is een van de vele topmerken die wij aanbieden als onderdeel van onze totaalinrichtingen.  De overige topmerken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Tevens kunnen wij uw woning voorzien van decoratie, kunst en audio & video om de inrichting compleet te maken. Zeg maar ‘totaalinrichting’ zoals het hoort!

  • Interior design 100% 100%
  • Mood boards 2D/3D 85% 85%
  • Product selectie 95% 95%

Gratis interieur en styling-advies bij afname meubels

Neem contact met ons op


Laat u inspireren door onze projecten

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?