HOMEINSPAIN is verheugd om het gerenommeerde Studio Piet Boon te verwelkomen in haar merkenportefeuille. Deze strategische toevoeging brengt twee krachtige spelers in de interieurarchitectuur samen en belooft een opwindende synergie van expertise en stijl. Door Studio Piet Boon op te nemen opent HOMEINSPAIN nieuwe mogelijkheden voor haar klanten om te profiteren van hoogwaardige ontwerpoplossingen.

Een samensmelting van expertise

Met de toevoeging van Studio Piet Boon aan haar merkenportefeuille brengt HOMEINSPAIN een nieuwe dimensie van expertise in interieurarchitectuur. Het samenkomen van deze twee merken betekent dat klanten kunnen rekenen op een hoog niveau van ontwerpexpertise en vakmanschap. Samen zullen ze inspirerende interieurs creëren die een perfecte balans vinden tussen functionaliteit, esthetiek en emotie. Om zo uw woning als een thuis te doen aanvullen dat toch elke keer weer uw adem wegneemt.

Studie Piet Boon-HOMEINSPAIN
Studio Piet Boon-HOMEINSPAIN

De kwaliteit van Studio Piet Boon

HOMEINSPAIN staat erop om alleen meubels van de hoogste kwaliteit te gebruiken in zijn ontwerpen en Studio Piet Boon voldoet hier zeker aan. Elk design straalt een passie voor rijke natuurlijke materialen, oog voor details en verfijnde smaak uit. Het design van Studio Piet Boon-ontwerpen kan samengevat worden als een blend tussen functionaliteit en tijdloos karakter. De robuuste proporties die het merk typeren worden verzacht door verfijnde details, wat zorgt voor een perfecte balans.

Piet Boon: een nieuwe horizon voor interieurarchitectuur

De samenwerking tussen HOMEINSPAIN en Studio Piet Boon opent de deuren naar grensverleggende ontwerpmogelijkheden. Klanten kunnen nu profiteren van een bredere reeks stijlen, technieken en materialen, en kunnen vertrouwen op een team van experts dat hun visie tot leven brengt. De speciale manier van ontwerpen die Studio Piet Boon hanteert, zorgt ervoor dat alle ontwerpen van het merk kunnen gecombineerd worden. Alle ontwerpen van Studio Piet Boon bestaan namelijk uit een kleurenschema van 12 tinten. Deze tinten kunnen stuk voor stuk beschreven worden als een rustige basis waar dan weer verschillende texturen, afwerkingen en nuances op kunnen aangebracht worden die het geheel meer extravagant maken.

Studio Piet Boon-HOMEINSPAIN

Nog meer keuze voor nog meer uniekheid

Doordat we onze portefeuille continu met kwaliteitsmerken uitbreiden kunnen we perfect op jouw wensen inspelen. De brede waaier aan merken zorgt namelijk voor een enorm aanbod aan meubels en decoratie. Dit zorgt niet alleen voor veel keuze, maar het geeft u ook de garantie dat uw interieur uniek is.

Wij kijken er alvast naar uit om ook Studio Piet Boon te verwerken in onze ontwerpen en zo uw droominterieur waar te maken.

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?