Dolce&Gabbana en de bekende Spaanse kustplaats Marbella bundelen hun krachten om Marbella Design Hills te creëren, een luxueus wooncomplex aan de exclusieve Golden Mile van Marbella.

Marbella Design Hills: Vastgoedproject Ondertekend door Dolce&Gabbana

Dolce&Gabbana’s eerste woonproject in Europa, in samenwerking met Sierra Blanca Estates, zal worden genesteld op een uitgestrekt perceel van bijna 90.000m2 langs een heuvel, met een gemiddelde hoogte van 40 meter boven zeeniveau. Dit project belichaamt het streven van het merk naar uitmuntendheid. Marbella Design Hills zal bestaan uit 92 appartementen in groot formaat, met elegante en lineaire architectuur.

Ultra-luxe vastgoed Marbella

Variërend van 280 tot 900m2, zullen deze woningen tot vijf slaapkamers bevatten, elk met zorgvuldig ingerichte exclusieve creaties van Dolce&Gabbana Casa. Stel je meester-slaapkamers voor met kleedkamers en privébadkamers met uitzicht op de zee, dakterrassen met zwembaden en exclusieve home automation die je 24/7 verbindt met de conciërge en het personeel voor gastvrijheid.

Het Zetten van een Nieuwe Norm

Marbella Design Hills gaat niet alleen over uitzonderlijke woningen; het gaat over het creëren van een ongeëvenaarde woonervaring. De samenwerking tussen Marbella & Dolce&Gabbana heeft geleid tot de oprichting van een reeks voorzieningen die kunnen wedijveren met ’s werelds beste luxe hotels.

Ongekende Voorzieningen in de Wereld van Vastgoedprojecten

Dit project omvat werkelijk alles, van hoogwaardige sportfaciliteiten, buitenzwembaden met oneindig uitzicht, en volledig uitgeruste sportscholen tot meditatie- en yogaruimtes, golfsimulatoren en zelfs een overdekt kunstgrasvoetbalveld van 5×5. En dat is nog maar het begin. De SPA met wellnesscentrum, schoonheidssalon en barbiershop belooft ontspanning en verjonging.

Bewoners hebben ook toegang tot een privéclub met onder andere een bioscoopzaal, bar, wijn- en sigarenkelder, en nog veel meer. Voor gezinnen biedt de Kids Club een toevluchtsoord voor de kleintjes, compleet met binnen- en buitenspeeltuinen en zelfs een kampeerterrein, allemaal profiterend van het altijd warme klimaat van Marbella.

En dan is er nog de Pool Club, die met zijn oneindige zwembad met uitzicht op de zee, verwarmd binnenzwembad, en een heerlijke ijssalon in echte Italiaanse stijl, een hotspot in Marbella belooft te worden.

De ervaring wordt compleet gemaakt door een commerciële boulevard met internationale luxe merken, kenmerkende restaurants, cafés en gastronomische hoogstandjes.

De Toekomst van Marbella Design Hills

Na de exclusieve projectpresentatie in Marbella begint Design Hills aan zijn reis naar voltooiing in 2026. De werkzaamheden op het perceel zullen eind 2023 van start gaan, met de onthulling van het pilotwoning gepland voor 2025.

Dit project vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal voor Dolce&Gabbana, waarin de essentie van het DNA van het merk wordt belichaamd: een toewijding aan ongeëvenaard vakmanschap, een onwankelbare toewijding aan de traditie van ‘Made in Italy’, en bovenal een vurige passie om creatieve visies tot leven te brengen.

Over Homeinspain

HOMEINSPAIN is een Belgische interieur designer gespecialiseerd in Costa del Sol, Costa Blanca, Ibiza, Zuid-Frankrijk en Algarve (Portugal).

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?