20/08/2023 – Het Mechels bedrijf Investinspain breidt uit. Tot nu toe begeleidde het bedrijf Belgen die vastgoed wilden aankopen in Spanje, maar met Homeinspain helpen ze nu ook bij de inrichting daarvan. “Want eigenaars botsen vaak op praktische en logistieke moeilijkheden bij de inrichting van hun huis of appartement”, aldus de zaakvoerders.

Homeinspain persbericht

Tijdens de zomermaanden trekt een groot aantal Belgen op vakantie naar Spanje. Maar ook in de winter is het een plek waar landgenoten massaal vertoeven. Heel wat mensen kopen er dan ook een vakantiehuis waar ze altijd terecht kunnen. Om hen daarbij te helpen richtten Mechelaars Gunther De Vleeschouwer en zijn echtgenote Sofie Claes in 2016 Investinspain op. Daarmee begeleidt hij Belgen die in het Zuid-Europese land vastgoed willen aankopen.

“Maar we merken dat de kersverse eigenaars van vastgoed in de Spaanse winkels vaak moeilijk de weg vinden naar een passend interieur”, zegt De Vleeschouwer. “Bovendien zijn er vaak ook praktische moeilijkheden met de levering en de logistiek. Daarom breiden wij ons bedrijf nu uit. Met Homeinspain willen we mensen ontzorgen en ervoor zorgen dat ze hun appartement of woning aan de Costa del Sol op een kwalitatieve en stijlvolle manier kunnen inrichten.”

Samenhangend interieur

Niet alleen de klanten van Investinspain, maar iedereen met vastgoed in Spanje kan er terecht. “We werken volledig op maat van de klant. Daarvoor werden er twee interieurarchitecten aangeworven die samen meer dan 25 jaar ervaring hebben”, klinkt het. “Zij luisteren naar de wensen van de klant en toveren die om tot een samenhangend en klassevol interieur. Ook over de levering en installatie moeten de mensen zich geen zorgen maken. Om alles tastbaar te maken, hebben we bovendien een design studio in Mechelen en een showflat in Spanje.”

Met Homeinspain wil het Mechelse bedrijf een totaalpakket aanbieden aan haar klanten. “Maar dit is zeker nog geen eindpunt”, aldus de zaakvoerders. “Ook de komende jaren willen we blijven uitbreiden. We hebben al enkele ideeën en projecten gepland om de levenskwaliteit van de Belgen in Spanje nog verder te verbeteren.”

Zie je ons liever in de krant staan? Vind ons terug in de onderstaande artikels:

Gazet Van Antwerpen

Het Nieuwsblad

Made In Mechelen

Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?