Volledig gamma voor totaalinrichting aan scherpe prijzen
Homeinspain slaagt erin om niet met invoerder, groothandel of retail samen te werken, maar wel rechtstreeks met de fabrikant. Zo bieden we U topkwaliteit geleverd in Uw nieuwe (of tweede) thuis, aan zeer aantrekkelijke prijzen
Onze sterke troeven zijn dus;
  1. Topkwaliteit
  2. Inrichting van A tot Z
  3. Aantrekkelijke prijs
  4. Showroom in België en Spanje
  5. Levering tot in Uw appartement of villa
Wat wil U nog meer???
We kijken ernaar uit om U te mogen ontvangen!
Our Team
image-256342-a756500a-4fff-456f-8858-9c498d45a067.jpg
Jati & Kebon is een absoluut A-merk voor Outdoor living. Topkwaliteiten door een Belgische fabrikant rechtstreeks aan HomeInSpain geleverd. Wij bieden U dit breed gamma aan Outdoor living om nog meer van de Spaanse zon te kunnen genieten!
image-256458-Mr-Blue-Sky-1.jpg
Elke woning of appartement biedt een zwembad aan, en in vele gevallen privé. Met Mr. Bluesky bieden we U 'floating furniture'! Een uniek meubel dat U zowel op als naast het zwembad kan gebruiken, met de hoogste stoffen kwaliteit van Sunbrella als stijlvolle afwerking.
image-256459-ventura_21.w640.jpg
Ventura
Om Uw inrichting te vervolledigen bieden we U tevens tafeldecoratie (porselein, kristal, bestekken) bedlinnen, badlinnen, tapijten, ... Zo kunnen we Uw appartement of villa volledig van A tot Z smaakvol inrichten.
image-256459-ventura_21.w640.jpg
Voor wie Design, comfort en kwaliteit hoog in het vaandel draagt, kan Indera absoluut dé oplossing bieden voor Uw leefruimte. Deze Belgische fabrikant biedt een breed gamma aan kwaliteits salons, met standaard maten, OF op maat gemaakt van Uw leefruimte!