Atelier Vierkant Logo

Atelier Vierkant kopen in Costa del Sol (Marbella, Estepona, Benahavis), Costa Blanca en Algarve

Atelier Vierkant: prachtige bloempotten en aardewerk artisanaal gemaakt, maar op internationaal niveau.

Atelier Vierkant is niet zomaar een aardewerkstudio; het is een reis door vakmanschap, innovatie en tijdloze esthetiek. Met een rijke geschiedenis en een toewijding aan ambachtelijk vakmanschap, heeft Atelier Vierkant zich gevestigd als een wereldwijd icoon in de aardewerkwereld. Ideaal voor het terras en/of de tuin van je woning in Zuid-Europa.

ENKELE KENMERKEN VAN ATELIER VIERKANT

1. Ambachtelijk Vakmanschap: De kern van Atelier Vierkant ligt in het ambachtelijke vakmanschap. Elk stuk wordt met de hand vervaardigd door bekwame ambachtslieden, waardoor het een uniek en authentiek karakter krijgt.

2. Innovatieve Ontwerpen: Het atelier staat bekend om zijn voortdurende streven naar innovatie in design. De ontwerpen zijn vaak gedurfd, avant-garde en zetten nieuwe trends in de designwereld.

3. Diversiteit in Materialen: Atelier Vierkant maakt gebruik van een breed scala aan materialen, met een specifieke focus op hoogwaardig keramiek. De diversiteit in materialen draagt bij aan de veelzijdigheid en originaliteit van hun creaties.

4. Duurzaamheid: Het atelier is toegewijd aan duurzame praktijken. Ze nemen verantwoordelijkheid voor hun ecologische voetafdruk en streven naar milieuvriendelijke productiemethoden.

5. Samenwerkingen met Kunstenaars: Atelier Vierkant heeft zich onderscheiden door samen te werken met vooraanstaande kunstenaars en ontwerpers. Deze samenwerkingen resulteren in unieke en opmerkelijke creaties.

6. Tijdloze Esthetiek: De ontwerpen van Atelier Vierkant hebben een tijdloze esthetiek die de tand des tijds doorstaat. Ze combineren eigentijdse stijl met klassieke elementen.

7. Internationale Erkenning: Het atelier geniet wereldwijde erkenning in de designwereld. De internationale aanwezigheid getuigt van de universele aantrekkingskracht van hun creaties.

8. Maatwerk en Unieke Projecten: Naast standaardcollecties biedt Atelier Vierkant maatwerk en werkt het aan unieke projecten. Dit stelt klanten in staat om een persoonlijke band te hebben met de kunstwerken die ze verwerven.

9. Passie voor Kunst en Design: Het team achter Atelier Vierkant deelt een diepe passie voor kunst en design. Deze toewijding komt tot uiting in elk aspect van hun werk, van het concept tot het afgewerkte product.

10. Community en Sociale Betrokkenheid: Atelier Vierkant is niet alleen een designstudio; het is ook betrokken bij gemeenschapsprojecten en sociale initiatieven. Dit toont hun brede visie op de rol van kunst en design in de samenleving.

Producten

Atelier Vierkant maakt kwaliteitsvol aardewerk.

  • Bloempotten
  • Banken
  • Stoelen

Atelier Vierkant Malaga

Creëer uw droominterieur

HOMEINSPAIN is een Belgische interieur designer gespecialiseerd in Costa del Sol, Costa Blanca, Ibiza, Zuid-Frankrijk en Algarve (Portugal).

Bekijk PortfolioOntdek uw stijl
01

Bezoek showvilla

U bezoekt één van onze showvilla’s in België of Spanje en wij nemen u door alle mogelijkheden in functie van uw nieuwe pand, met de bijhorende grondplannen.
02

Offerte

Op basis van uw project en plannen, maken we uw offerte op maat voor de volledige inrichting. Desgewenst van indoor & outdoor tot en met audio & video.

03

Transport / Installatie

Wij zorgen voor de levering en plaatsing van uw meubels in Spanje, zodat u zorgeloos kan beginnen te genieten onder de Spaanse zon!

Ontdek onze sterke punten

Z

Volledige ontzorging

Inkoop, transport en plaatsing van de meubels.

Topkwaliteit

Voor ieder budget een top inrichting.

Inrichting van A tot z

Exclusieve meubels die niet beschikbaar zijn in Costa del Sol.

l

Gratis stylingadvies

Ter waarde van €3.000.

Bezoek onze nieuwe design studio in Mechelen of onze showvilla in Marbella, Costa del Sol.

Een design op maat naar úw wensen

HOMEINSPAIN is officieel dealer van Gubi in Zuid-Spanje. Gubi is een van de vele topmerken die wij aanbieden als onderdeel van onze totaalinrichtingen.  De overige topmerken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Tevens kunnen wij uw woning voorzien van decoratie, kunst en audio & video om de inrichting compleet te maken. Zeg maar ‘totaalinrichting’ zoals het hoort!

  • Interior design 100% 100%
  • Mood boards 2D/3D 85% 85%
  • Product selectie 95% 95%

Gratis interieur en styling-advies bij afname meubels

Neem contact met ons op


Laat u inspireren door onze projecten

Ontdek de beste nieuwbouw in Costa del Sol. Bezoek Investinspain.be en ontdek uw droom onder de Spaanse zon!

X
Open chat
1
Scan de code
Stel direct uw vraag op Whatsapp
Hallo,

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?