Home

Home / Totaalinrichting-Costa-del-Sol

Bij een exclusief appartement, penthouse of villa hoort een exclusief interieur. Een totaalinrichting waar persoonlijke behoeftes centraal staan. Wanneer u zich in uw huis bevindt, is het belangrijk dat u zich moeiteloos thuis voelt en comfortabel bij de gekozen inrichting. Zowel indoor als outdoor dienen de uitstraling hebben die bij u past. Het geheel is een verlengstuk van uw karakter. 

Wij beschikken over twee showroom villa’s in België en Spanje, waar u de collectie kunt aanschouwen zoals het ook bij u thuis zou kunnen staan. HOMEINSPAIN werkt rechtstreeks met diverse fabrikanten. Zo bieden wij u topkwaliteit voor uw nieuwe thuis voor ieders budget.

Als leverancier van diverse exclusieve merken zorgen wij ervoor dat uw nieuwe ‘stek’ binnen de kortste keren volledig ingericht is, nog vóórdat u uw droomhuis voor het eerst betreedt. De merken die HOMEINSPAIN in portefeuille heeft, bieden in hun collectie, indoor, outdoor, tafeldecoratie en linnen. Tevens kunnen wij uw woning voorzien van decoratie, kunst en audio & video om de inrichting compleet te maken. Zeg maar ‘totaalinrichting’ zoals het hoort!

Zo ontzorgen wij u tevens volledig door het logistieke proces (transport, levering en plaatsing) van A tot Z te organiseren. Alles binnen enkele dagen geïnstalleerd in uw nieuwe thuis? Simpeler kan niet! Toch?

We heten U van harte welkom!

Door onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van inrichting, kunnen wij u een advies op maat geven over hoe het beste de ruimtes ingericht kunnen worden.

Recente projecten

Ontdek onze collectie