Collectie

Home / Collectie

De collectie van HOMEINSPAIN bestaat uit diverse stijlen en beschikt over een totaalinrichting van uw nieuw thuis. Indoor, outdoor, accessoires, smart home en kunst behoren tot de collectie van de topkwaliteit merken die wij vertegenwoordigen in Costa del Sol, Spanje.

Wij werken samen met kwaliteitsmerken als Ventura, Flexform, Indera, Moome, Jati & Kebon, Mr. Blue Sky, Sabine Maes en Smart Living om u thuis te laten voelen in uw nieuwe woning aan de Costa del Sol. In onze showvilla’s kan u de diverse stijlen ervaren. U vindt bij ons een totaalaanbod van banken en zithoeken, meubels, stoelen, sfeervolle decoratie tot kunstwerken. Uiteraard zijn de laatste trends doorgevoerd binnen de collectie van onze merken.

Met trots vertegenwoordigen wij ook de kunstwerken van Sabine Maes, een contemporary Belgische kunstenares. Unieke schilderijen die perfect tot zijn recht komen in de moderne design huizen in de omgeving van Marbella en Estepona. Sabine Maes kijkt verder en dieper en juist daarom is het een perfecte match met HOMEINSPAIN.

HOMEINSPAIN is de specialist op het gebied van totaalinrichting in de Costa del Sol. Of het nu voor uw frontline golf appartement is of uw villa of penthouse, wij verzorgen en ontzorgen u vanaf de eerste stap tot de laatste in het proces. 

Alles om uw binnen en buiten thuis te voelen en niet geheel onbelangrijk, voor elk budget. Wij maken geen uitzonderingen!

Meer informatie over onze merken kan u hier terugvinden. Voor de beste indruk en persoonlijke aanpak nodigen we u uit in één van onze showvilla’s in België en/ of in Spanje zodat u ook echt ervaart hoe de totaalinrichting kan zijn. Maak nu een afspraak en wij ontvangen u in huiselijke sfeer.

Recente projecten